ajans

HER YAMUR YAĞIŞINDA AYNI ÇİLE

HER YAMUR YAĞIŞINDA AYNI ÇİLE
724 views
07 Şubat 2020 - 8:02

Çorum’da gün boyu devam eden yağmur yağışı, binaların zemin katlarında su baskınlarına neden olurken, vatandaşlar alt yapının yetersizliğine isyan etti.

Dün sabah saatlerinden itibaren aralıksız devam eden yağmur yağışı nedeni ile sokaklarda oluşan taşkınlar, yollarda su birikintilerine ve bina zemin katlarında su baskınlarına yol açtı.

Buharaevler Mahallesi İbrahim Çayırı bölgesinde ikamet eden ve yağmur sonrası evlerini su basan vatandaşlar, evlerine dolan yağmur sularını kendi imkanlarıyla tahliye edemeyince Çorum Belediyesi ekiplerinden yardım istedi, Her yağış sonrası bu sıkıntıları yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, evlerde bulunan eşyaların artık kullanılmaz hale geldiğini belirterek, belediye  yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulmalarını istediler.